Monteur (fulltime)

Standplaats: Rotterdam Europoort

De functie:

We zijn op zoek naar een monteur die het huidige team in Rotterdam (Europoort) komt versterken. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan huurmateriaal. Je controleert, reinigt en repareert huurmateriaal, en zorgt ervoor dat elektrische systemen en bedrading voldoen aan de geldende normen en waarden. Tevens verricht je lichte administratieve werkzaamheden.

In de functie van Monteur werk je gemiddeld 50% van je tijd vanuit de werkplaats en 50% op locatie van de klant. Na een gedegen inwerkperiode draai je ook mee in de storingsdienst (gemiddeld één week per maand).

Bedrijf:

Zeevenhooven Air is de marktleider in verhuur van ademluchtapparatuur, persluchtconditioneringsapparatuur, gereedschappen en mobiele compressoren. Wij verhuren onze equipment aan veelal industriële of industrie gerelateerde bedrijven. Naast een moderne huurvloot heeft Zeevenhooven Air een eigen werkplaats en een mobiele servicedienst en is gevestigd in Rotterdam Europoort, Beverwijk, Groningen en Sittard.

Profiel:

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting van werktuigbouw, elektro- of autotechniek en een duidelijke technische interesse. Je hebt al enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en/of branche. Je werkt graag met je handen en bent servicegericht en nauwkeurig van aard. Tevens kan je goed zelfstandig werken en je wil je graag verder ontwikkelen. Je mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands zijn goed en je bent in het bezit van je rijbewijs B, heftruckcertificaat en VCA.

Aanbod:

Een zelfstandige functie, bij een innovatief bedrijf waar eigen initiatief en ontwikkeling gewaardeerd wordt. We bieden je een uitstekend basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals tenminste 27 vakantiedagen, een collectieve  ziektekostenregeling én een studiekostenregeling. Je krijgt volop de ruimte om je (verder) te ontwikkelen.

Reageren?

Ben jij de monteur met technisch inzicht waarnaar wij op zoek zijn? Stuur dan je Curriculum Vitae én een korte schriftelijke motivatie ter attentie van Gaby Westerbaan (HR Manager) via  gaby.westerbaan@zeevenhooven.nl.