Manager Operations

Ben jij een Peoplemanager met technische affiniteit en sterke organisatorische skills, dan spreekt onze vacature voor Manager Operations je vast aan!

Wie zijn wij?

Middenin de Europoort vind je onze bedrijven Zeevenhooven Air BV en Hoist International BV die, ieder met een eigen specialiteit, opereren binnen de (petro)chemie, industrie, energiecentrales en scheepvaart en transport.

Zeevenhooven Air is dé marktleider in verhuur van ademluchtapparatuur, persluchtconditioneringsapparatuur, gereedschappen en mobiele compressoren. Naast een moderne huurvloot heeft Zeevenhooven Air een eigen werkplaats en een mobiele servicedienst en heeft, naast de vestiging in Rotterdam Europoort, locaties in Beverwijk, Groningen en Sittard

Hoist International verhuurt en verkoopt een groot assortiment hef- en hijsmiddelen, waarbij tevens het gehele onderhoud voor de klant uit handen genomen kan worden. Hoist International heeft vestigingen in Rotterdam Europoort, Rozenburg en Sittard.

Wie ben jij?

Jij zoekt een afwisselende functie, waarin je zowel je technische als organisatorische vaardigheden in de praktijk kunt brengen. Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde, aangevuld met trainingen op gebied van management;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Leidinggevende ervaring en bent een echte Peoplemanager;
  • Ervaring met projectmanagement;
  • Commercieel inzicht.

Wat ga je doen?

Als Manager Operations stuur je direct en indirect de technische teams, logistiek en projecten aan voor zowel Zeevenhooven Air als Hoist International. Je bent verantwoordelijk voor het technische en logistieke proces binnen de eigen organisatie en op locatie bij de klant. Je maakt deel uit van het Management Team.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Het i.s.m. de Salesmanager beoordelen van de klantvraag op uitvoerbaarheid en zorg dragen voor een goede planning en werkinstructies;
  • Het coördineren van onderhoudswerkzaamheden;
  • Het zorg dragen voor efficiënte en effectieve werkprocessen;
  • Het coördineren van projecten;
  • Het analyseren en verbeteren van operationele en technische processen.

Wat bieden wij?

Een fulltime positie als Manager Operations binnen een ondernemende en dynamische organisatie die opereert in een bijzondere nichemarkt. Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Spreekt de vacature van Manager Operations je aan? Mail dan je motivatie en C.V. naar Gaby Westerbaan (HR Manager) via gaby.westerbaan@zeevenhooven.nl.