Inkoper (fulltime)

Ben jij een oplossingsgerichte inkoper met technische affiniteit? Dan spreekt onze vacature je vast aan!

Wie zijn wij?

Middenin de Europoort vind je onze bedrijven Zeevenhooven Air en Hoist International die, ieder met een eigen specialiteit, opereren binnen de (petro)chemie, industrie, energiecentrales, scheepvaart en transport.

Zeevenhooven Air

Zeevenhooven Air is dé marktleider in verhuur van ademluchtapparatuur, persluchtconditioneringsapparatuur, gereedschappen en mobiele compressoren. Naast een moderne huurvloot heeft Zeevenhooven Air een eigen werkplaats en een mobiele servicedienst. We hebben naast de vestiging in Rotterdam Europoort ook locaties in Beverwijk, Groningen en Sittard.

Hoist International

Hoist International is fullservice hef- en hijsmiddelenspecialist. Hoist International verhuurt en verkoopt een groot assortiment hef- en hijsmiddelen, waarbij tevens het gehele onderhoud voor de klant uit handen genomen kan worden. Service en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Hoist International heeft vestigingen in Rotterdam Europoort, Rozenburg en Sittard.

Wie ben jij?

Jij zoekt een afwisselende functie waarin je zowel je organisatorische vaardigheden als je interesse in techniek in de praktijk kunt brengen. Je beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met techniek;
 • aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met projectwerkzaamheden;
 • kennis van Excel en ERP-systemen;
 • goede communicatieve vaardigheden en je werkt gestructureerd en oplossingsgericht.

Wat ga je doen?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het inkoopbeleid. Je onderhoudt contacten met leveranciers en zorgt ervoor dat de voorraad op peil blijft. Je werkt nauw samen met de afdelingen Sales en Operations, en zorgt tijdig voor de beschikbaarheid van de benodigde middelen en materialen.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:

 • het uitvoeren van leveranciersbeoordelingen;
 • het up-to-date houden van prijsinformatie in relatie tot inkoop en verkoop;
 • het uitvoeren van projectmatige aan inkoop gerelateerde werkzaamheden;
 • het informeren van directie en management over de voorraadsituatie, rotatie, doorloopsnelheid en optimalisatie;
 • facilitaire werkzaamheden, zoals gebouwbeheer en periodiek onderhoud;
 • het opstellen en bijhouden van handleidingen en procesbeschrijvingen.

Wat bieden wij?

Een fulltime positie als inkoper binnen een ondernemende en dynamische organisatie die opereert in een bijzondere nichemarkt. Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Spreekt de vacature van inkoper je aan? Mail dan je motivatie en CV naar Gaby Westerbaan (HR Manager) via gaby.westerbaan@zeevenhooven.nl.